Материјали

Флаер за настанот 5до12

Flaer Mars

Фото за насловна на Фејсбук

1980831_10151979749581299_1683979061_n

 

Постер за настанот 5 до12

flaer

Флаер МППС

flaer_mpps_2_02-24-2014_       flaer_mpps_1_02-24-2014_

 

Флаер 8-ми Септември

a5 flaer

Офоцијално видео #5до12

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *